IGL Masterclass Toezichtvisie en Toezichtkader RvT RvC

Uw Masterclasses

Breidt uw expertise uit met een van onze Masterclasses voor uw Raad, intern of online. Onze Masterclasses zijn gebaseerd op (inter)nationaal onderzoek naar best practices en de uitgebreide ervaring op dit gebied van de auteurs. Ook online te volgen.

Toezichtvisie Toezichtkader - Breidt uw toolkit uit voor transparant toezicht.

Toezichtinterventies - Breidt uw toolkit uit voor preventief toezicht.

Strategie & Scenario's - Breidt uw toolkit uit voor anticiperend toezicht.

Duidelijke informatie vooraf, goede communicatie en een fijne wisselwerking tijdens de studieavond.

Dhr. E. Agema, Voorzitter RvT Stichting SK Hoorn
IGL incompany Masterclass Toezichtvisie
Interne Masterclasses

De inhoud van uw incompany masterclass passen wij aan aan uw actuele situatie. U kunt kiezen uit onze Masterclasses, te combineren met een van onze oefenmodulen. Of u kunt in overleg een eigen thema kiezen. Het Instituut organiseert het programma en uw Raad regelt de locatie naar keuze.

Bijzonder leerzaam en reflectief! De terugkoppeling van de RvT-leden over de incompany training en jouw bijdrage, Daniƫl, was zeer positief. Veel dank hiervoor!

Dhr. drs. B. Awad, Voorzitter RvT Stichting De Viersprong (GGZ)
training1
Online Masterclasses

U kunt de onderstaande masterclasses ook online volgen, individueel of collectief. U krijgt toegang tot ons online Expertise Center met alle documentatie die u nodig heeft en u ontvangt online begeleiding door de docent met videobellen.

Digitale masterclasses van het Instituut zijn duidelijk gestructureerd, goed beknopt gehouden en voorzien van heldere uitleg wat de deelnemer te wachten staat.

Em. prof. dr. Jan van den Akker, Oud Bestuurder SLO
IGL Masterclass Toezichtvisie en Toezichtkader RvT RvC
Masterclass
Toezichtvisie Toezichtkader

U ontvangt:
Digitaal Werkboek;
Leidraad Toezichtvisie & Toezichtkader;
Artikelen met praktische tips.

Geeft concreet aan hoe u een heldere toezichtvisie kunt opstellen. U kunt beide toezichtinstrumenten zelf schrijven of uitbesteden aan het Instituut. U kunt kiezen uit meerdere optionele oefenmodulen (zie hieronder, tegen meerprijs).

Ik vond het een mooie en boeiende avond.

Dhr. H. Jonker, Voorzitter RvT De Rozelaar
IGL Masterclass Toezichtinterventies RvT RvC
Masterclass
Toezichtinterventies

U ontvangt:
Digitaal Werkboek;
Overzicht Waarschuwingssignalen;
Presentatie preventief toezicht;
Bijbehorende gesprekstechnieken.

Bevat veel informatie en voorbeelden uit de praktijk. Daarmee krijgt u het uitvoeren van interventies snel onder de knie. U kunt kiezen uit optionele oefenmodulen (zie hieronder).

Een uitstekende masterclass voor beter toezicht!

Drs. Ton Doesburg, meervoudig RvT-Voorzitter
IGL Masterclass Strategie & Scenario's RvT RvC Bestuur
Masterclass
Strategie & Scenario's

U ontvangt:
Digitaal Werkboek;
Presentatie Scenario's opstellen;
Bijbehorende gesprekstechnieken.

Bevat concrete informatie hoe u het beste met (bestuurlijke) scenario's kunt omgaan zodat u goed voorbereid bent op de volgende strategiedag met uw Bestuur. U kunt kiezen uit meerdere oefenmodulen (zie hieronder, tegen meerprijs).

Dank voor de voortreffelijke begeleiding.

Dhr. P. Degadt, Vice-voorzitter RvT NIAZ
Toelichting voor elke Masterclass:

Vooroverleg: wij bespreken vooraf de specifieke wensen van uw Raad, en passen de masterclass aan aan uw actuele situatie, zodat deze voldoet aan uw verwachtingen.

Kort en praktijkgericht: in 2 dagdelen intern, of 2x 90 min. online videobellen, heeft u uw kennis en vaardigheden weer up-to-date. Direct toepasbaar in uw werk.

Goed onderbouwd: u krijgt inzichten die zijn gebaseerd op ons onderzoek naar best practices van toezichthouders en bestuurders in normale en crisissituaties.

Online Expertise Center: u krijgt 6 maanden toegang tot de documentatie van het Instituut die u nodig heeft om u verder te bekwamen in het thema van uw keuze.

Certificaat van deelname op naam

Oefenmodulen voor uw Masterclass:

Optioneel: u kunt eventueel kiezen om een oefenmodule te integreren in uw Masterclass (tegen meerprijs). Wij bespreken altijd vooraf uw specifieke wensen. Belt u gerust even voor meer informatie: 06 46 75 20 88.

Schakelen tussen Stijlen: een veelgevraagde oefenmodule gericht op het schakelen tussen communicatiestijlen, tussen toezichtstijlen, of tussen leiderschapstijlen.

Toezichtinterventies: een oefenmodule met gesprekstechnieken voor het voeren van een lastig gesprek met uw bestuur.

Strategie en Scenario's: een oefenmodule met gesprekstechnieken voor de adviseursrol van toezichthouders.

Team Dynamics: een veelgevraagde oefenmodule gericht op het verbeteren van relaties binnen de RvT/RvC, of tussen toezichthouders en bestuur. Ook een mogelijke invulling is gericht op conflictoplossing.